صبح زاگرس
پايگاه خبري تحليلي خبر ديشموك

14. بهمن 1401 - 15:29
کد مطلب: 74612
امام جمعه لیکک ضمن انتقاد تند از دستگاه ها و نهادهای نظارتی گفت:پارتی بازی یک سَم مهلک برای نظام اداری جامعه ما است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای ماغر:حجت‌الاسلام صلواتی در خطبه‌های نمازجمعه امروز شهرستان بهمئی گفت:امیر المومنین یعنی رعایت تقوا و یکی از مصداق های تقوا مبارزه با پارتی بازی است و یکی از گناهان و منکرات اجتماعی که امروزه زیاد با آن سرکار داریم، پارتی بازی است.

 

وی ادامه داد:پارتی بازی یک معضل اساسی در ادارات و نهادها و سازمانها است و جایگزین شدن رابطه به جای ضابطه است و این مایع ننگ است که فرهنگ جامعه به سمتی برود که تا سفارش وجود نداشته باشد موفق نخواهی شد.

 

امام جمعه لیکک در ادامه بیان کرد:ریشه اصلی این منکر اجتماعی واگذاری مسئولیت ها به افراد نالایق است و خروجی این پارتی بازی ها باعث بی اعتمادی مردم و به حاشیه رفتن شایسته سالاری و ناامیدی افراد تحصیل کرده و خانواده ها می شود.

 

حجت‌الاسلام صلواتی اظهار در خصوص راهکار جلوگیری از این منکر اجتماعی گفت:می بایست در تمام ادارات یک نفر امین باعث جلوگیری از این استخدام ها شود و مردم باید بصورت دقیق نظارت کنند تا شرایط بهتر شود.

 

می ادامه داد:ما باید بپذیریم که پارتی بازی تاثیر حق الناس است و با کمال تأسف امروز در باور مردم جوانان ما بر این باور هستند که برای رسیدن به شغل مناسب و حل مشکلات فقط بوسیله پارتی و سفارش قابل حل است و در غیر اینصورت ممکن نخواهد بود.

 

امام جمعه لیکک گفت:پارتی بازی یک سَم مهلک برای نظام اداری ما است و بر روی کار آمدن یک شخص آنهم با سفارش و دور زدن همه ضوابط یک فاجعه است .

 

وی ضمن گلایه از دستگاه ها و نهاد های نظارتی گفت:ای کاش در دستگاه ها و نهاد های نظارتی ما یک مدیر و انسان لایق و باغیرت وجود داشت تا هر شخصی که در استان با پارتی و سفارش بر سر کار می آمد اورا برکنار می کردند و هر مدیر و‌مسئولی که اهل سفارش پذیری است اورا محاکمه کنند.

 

وی اظهار داشت:جامعه ای که مسؤل و مدیر و قاضی آن سفارش پذیر شود،از دل آن جامعه بی اعتمادی، تبعیض،تضییع حقوق در جامعه بوجود خواهد آمد و می شود نارضایتی مردم .

 

حجت‌الاسلام صلواتی در ادامه بیان کرد:ما انقلاب کردیم و در این راه شهیدهای بسیار زیادی دادیم که نظام اداری سالمی داشته باشیم.

 

وی‌ در پایان ضمن تاکید بر عدالت محوری در شهرستان بهمئی گفت:از خود شروع خواهم کرد و اگر شاهد باشم در نهادی، مدیری،مسئولی،ارگانی پارتی بازی شود و دلیل و مستندات محکم وجود داشته باشد،در مقابل او خواهم ایستاد و نهادهای نظارتی را بر علیه او بر خط خواهم کرد.

 

 

 

انتهای خبر/

نظرات کاربران

آخرین عناوین