به گزارش پایگاه خبری آوای ماغر،کارشناس ارشد علوم سیاسی و مدرس دانشگاه در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگار این پایگاه خبری به تبیین شخصت مقام معظم رهبری و جایگاه ولایت فقیه پرداخت و ایشان را ادامه دهنده واقعی راه امام خمینی(ره) خواند.
کریم افتخاری با تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و گرامیداشت آغاز زعامت مقام معظم رهبری، گفت:جمهوری اسلامی ایران به خاطر داشتن هویت و ماهیت الهی و روحیه استقلال، عدالت طلبی و نفی سلطه استکبار از ابتدای شکل گیری همواره مورد کینه و دشمنی معاندان داخلی و خارجی بوده و هر چه به پیش رویم این کینه توزی ها بیشتر می شود.
وی افزود: بعد از رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی از یک سو کینه استکبار جهانی و در راس آنها آمریکای جنایتکار و صهیونیسم خونخوار شدت گرفت تا به شکلی سد راه انقلاب شوند و از سوی دیگر برخی احزاب و تشکل های داخل نظام با مواضع و عملکرد خود کشور را به دریای پر تلاطمی تبدیل کردند که اگر درایت شخصیتی به نام مقام معظم رهبری نبود، معلوم نیست چه بر سر انقلاب و نظام می آمد.
افتخاری با تاکید بر لیاقت و درایت بی نظیر مقام معظم رهبری در مواجهه با طوفان حوادث انقلاب، تصریح کرد: در دنیای کنونی که هر نقطه از آن به شکلی با جنگ های داخلی و خارجی دست و پنجه نرم می کند، کدام رهبر و حاکمی را می توان مثال زد که شجاعت، خلاقیت، درایت، جامعیت علمی ،دینی و فقهی مقام معظم رهبری را برای اداره حکومت داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد:همانطور که سیاست مداران و تحلیل گران برجسته جهان معتقد هستند که حفظ یک انقلاب از شکل گیری آن دشوار تر است، می توان درک صحیحی از بار سنگینی که بر دوش مقام معظم رهبری است، داشته باشیم و می توان فهمید که این کشتیبان حاذق انقلاب، کشتی انقلاب را از چه طوفانهای سهمگینی نجات داد و به ساحل مقصود رساند.
این کارشناس سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: نمی توان در دنیای پر زرق و برق امروز، رهبری را به ساده زیستی در کنار نظم و انسجام مثال زدنی با حضرت آیت الله خامنه ای مقایسه کرد.
این کارشناس و آگاه سیاسی تصریح کرد: مقام معظم رهبری یک سیاست مدار اسلامی به تمام معناست که با درایت بالا و هوشمندانه، بحرانهای مختلف انقلاب را با اشکال متفاوت یکی پس از دیگری به خوبی مدیریت کرد که همین مدیریت بحران ایشان گویای توانمندی ها و کارایی ایشان در جایگاه ولایت فقیه است.
وی گفت:در حالی که مطبوعات جهانی که همگی مدعی آزادی هستند، صدای مخالفت معتبرترین آنها به مقامات درجه دو و سه کشور خود هم نمی رسد اما در ایران برخی از رسانه ها و مطبوعات زنجیره ای بارها و بارها با اجرای پروژه های مختلفی مانند براندازی خاموش نظام، مشروعیت دوگانه، فشار از پائين و چانهزنى در بالا و صدها پروژه براندازانه و ویرانگر دیگر، در صدد براندازی نظام و تقلیل جایگاه مقام معظم رهبری بودند و هستند، اما ایشان، امام گونه با مقتضیات زمان و به اشکال مختلف میدان داری نمودند و گاهی با یک جمله کوتاه تمامی نقشه های آنها را نقش بر آب کرده است.
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود:مقام معظم رهبری در واکنش به پروژه فشار همین معاندان، با صراحت اعلام فرمود که در چنین زمانی اگر فشار بیاورند،حادثه کربلا تکرار می شود، نه صلح امام حسن(ع) و در مواجهه با پروژه استحاله نظام از دورن، به اشتباهات معادلاتی و استراتژیک این پروژه اشاره فرمود که نه سردمداران آنها گورباچف و نه کشور ما کمونیسم است.
افتخاری ادامه داد: و افزون بر اینها طراحان این نوع پروژه نمی فهمند که نظام ما یک نظام جمهوری اسلامی است، نه دیکتاتوری که از چند قسمت به هم سنجاق شده متشکل شده باشد و به راحتی از هم بپاشد و همچنین نقش بی بدیل رهبری را هم نادیده می گیرند.
وی گفت:هوشمندی مقام معظم رهبری بود که كودتاى ۱۸ تير ۷۸ را خنثی کرد، حادثه ای که با طراحی از بیرون و با نقش آفرینی اپوزیسیون داخلی، تعدادی دانشجو نما بازیچه دست سیاست زدگان حرفه ای شده بودند، اما رهبری با اقتدار بساط آنها را از جامعه برچید.
افتخاری خاظرنشان کرد: مقام معظم رهبری با وجود تلاش برخی از احزاب و جریان های سیاسی در درون کشور که هر از گاهی با سوءاستفاده از فرصت های پیش آمده به دنبال وادادگی به غرب بودند، با درایت و هوشمندی بی نظیر، همواره با بیان مواضع آشکار و صریحشان علیه استکبار جهانی و در راس آن آمریکا و صهیونیسم، اجازه ندادند ذره ای از هویت نظام ما که هویتی ضد استکبار است، خدشه دار شود.
وی گفت:مقام معظم رهبری در برابر نامه 127نفر از نمایندگان مجلس ششم که در شرایط ورود آمریکا به منطقه و حمله نظامی به عراق، معتقد بودند برای جلوگیری از فروپاشی نظام باید جام زهر تسلیم شدن در برابر آمریکا را بنوشیم، با اقتدار ایستاد و پاسخی کوبنده به این ترس و وهن داد.
این مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از شدید ترین بحرانهایی که نظام را تا آستانه فروپاشی به پیش برد، فتنه ۸۸ و حوادث بعد از انتخابات بود که عده ای از بزرگان نظام هم در پازل دشمن بازی می کردند و هر لحظه بر آتش فتنه و آشوب افزوده می شد، اما رهبری هوشمندانه انقلاب با روشنگری و شفاف سازی غبار فتنه، منجر به خلق حماسه مردمی 9دی شد.
افتخاری گفت: تحولات کشورهای منطقه و راه اندازی موج بیداری اسلامی با پشتوانه ایران اسلامی و نقش بی بدیل مقام معظم رهبری شکل گرفت و جبهه مقاومت اسلامی با وجود کارشکنی های عده ای از معاندان داخلی و خارجی همچنان به عنوان یکی از ارکان اصلی سیاست خارجی انقلاب پویا و پابرجاست.
وی در پایان گفت:با تحلیلی از نقش مقام معظم رهبری در سکانداری انقلاب تاکنون می بینیم که ایشان بعد از امام راحل(ره) با اقتدار کامل و صیانت دقیق از آرمانها و اهداف امام (ره)، نظام را مقتدارانه به پیش می برند و اجازه نمی دهند مسیر انقلاب به سمت بیراهه برود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران