به گزارش سایت خبری آوای ماغر،امام جمعه شهر لیکک در خطبه های امروز گفت: : تمديد ده ساله تحريم ها علیه ایران ، نقض برجام بوده و واكنش حتمى ما را در پى خواهد داشت.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی تصریح کرد:آمريكا تخلفات فراوانى در برجام داشته و تحريمهاى جديد، نقض قطعى برجام است که لازم است دولت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت پاسخ آمریکایی ها را دهند و در این زمینه دولت باید اقدامی انقلابی کند.
افروغی با اشاره به تاریخچه وضع این تحریم ها، گفت:تحريمهاى اقتصادى آمريكا عليه ايران كه به قانون داماتو يا ايلسا شناخته مىشد و با خروج ليبى از اين تحريم به ايسا يا Iran Sanction Act تغيير نام يافت، در زمان رياست جمهورى بيل كلينتون به تصويب رسيده بود، پس از چند سرى تمديد، در آستانه رسيدن به پايان تاريخ مقرر بود كه مجلس نمايندگان آمريكا با رای قاطعی آن را تصویب کردند.
وی گفت:۲۳خرداد امسال وزير خارجه كشورمان بهصراحت يادآورى شد كه تمديد قانون ايسا نقض برجام است و دبير شوراى عالى امنيت ملى هم با اشاره به برخى اظهارات در خصوص احتمال تمديد تحريم هاى آمريكا عليه ايران موسوم به ايسا (lsa) گفت؛ گرچه كشورما از ابتدا با تحريم هاى ظالمانه آمريكا روبه رو بوده و نتيجه آن نيز پيشرفت هاى فراوان در عرصه هاى علمى، صنعتى و نظامى بوده است اما تمديد تحريم ها نقض توافق برجام است.
افروغی در ادامه با انتقاد از دولت جهت پرداختن به حواشی، گفت: دولت نباید در باقیمانده عمر کوتاه خود به حواشی بپردازد و از مشکلات اصلی مردم که اقتصاد و معیشت است غافل شود ؛دولت توجه به اقتصاد و معیشت مردم را رها کرد.
وی گفت:چرا دولت بحث حقوقهای نجومی را که دغدغه مردم و مقام معظم رهبری است، پیگیری نمیکند، دولت در توجه به معیشت و اقتصاد مردم را رها کرده است ؛کاش دولت در این زمینه دستاوردی داشت تا ما با صراحت از تریبونهای نماز جمعه از آن دفاع می کردیم.
امام جمعه شهر لیکک در ادامه خطبه های امروز با اشاره به اینکه در آستانه روز دانشجو هستیم، گفت:قشر دانشجو، پيش از انقلاب همواره با تكيه بر خدا و اعتماد به نيروهاى خودى، در صحنههاى مختلف سياسى اجتماعى حاضر مىشدروز ۱۶ آذر ۱۳۳۲، مبدأ جنبش دانشجويى ايران گرديد؛ زيرا قبل از اين تاريخ و با گذشت نوزده سال از تأسيس دانشگاه، شاهد جريان مستقل، مردمى، خودجوش و فراگيرِ دانشجويان نبودهايم.
افروغی افزود:از همان روزها، اعلام رسمى تجديد روابط ايران و انگليس - كه با وعدهى ورود قريب الوقوع «دنيس رايت»، كاردار سفارت انگليس در تهران، همراه بود- ناآرامىها و تظاهرات پراكندهاى در چند نقطهى پايتخت، ازجمله: بازار و دانشگاه تهران به وقوع پيوست و عدهاى از معترضان دستگير شدند.
وی گفت:همزمان با بروز اين ناآرامیها، روز ۱۷ آذر براى ورود نيكسون ، معاون رئيس جمهور آمريكا به تهران تعيين و اعلام شد. رژيم شاه براى تسلط بر اوضاع، نيروهاى نظامى خود را در دانشگاه مستقر كرد.
افروغی خاطرنشان کرد: روز ۱۵ آذر، يكى از دربانان دانشگاه شنيده بود كه تلفنى به يكى از افسران گارد دانشگاه، دستور مىرسد كه بايد دانشجويى را شقه كرد و جلوى در بزرگ دانشگاه آويخت كه عبرت همه شود و هنگام ورود نيكسون صداها خفه شود.
امام جمعه شهر لیکک ادامه داد: شانزده آذر، دانشجويان،حضور نظاميان در صحن دانشكدهى فنى دانشگاه تهران، باعث درگيرى بين نظاميان و دانشجويان شد و سه دانشجوى آن دانشكده كشته شدند.
افروغی گفت: فرداى آن روز، نيكسون به ايران آمد و دكتراى افتخارى در رشتهى حقوق را، در دانشگاه تهران دريافت كرد.
وی گفت: از آن زمان جنبش دانشجويى با جريان روشنفكرى پيوند خورد ؛این جنبش نماد استكبار ستيزى است اما عده ای می خواهند این جنبش را با نمادهای دیگر مصادره کنند.
افروغی تصریح کرد: دانشگاه باید منبع سیاست باشد و نباید اجازه ورود سیاسی کاری و سیاست زدگی مراکز دانشگاهی داده شود.
خطیب جمعه بهمئی در بخش پایانی خطبه های امروز از مشکلات موجود در شهرستان انتقاد کرد و گفت: تنها مشکلی که در رابطه با عدم بهره مندی مردم روستای گچ بلند ازنعمت گاز طبیعی به ذهنم می رسد، سیاسی کاری مسئولان است؛بنده نزدیک به 20 مرتبه از زبان مسئولان شنیدم که امروز و فردا این کار صورت میگیرد اما هنوز این وعده ها عملی نشد.
افروغی ادامه داد: مسجد مسکن مهر لیکک با 50 میلیون تومان به بهره برداری میرسد و در پیگیری سهم اشتغال فرزندان بهمئی از نفت، پیگیری هایی کردم که با موانعی که در خود شهرستان مواجه شدم، به نتیجه نرسیدم ؛مردم باید ورود کنند و به دور از بر هم زدن امنیت عمومی موضوع را تا رسیدن به حقوق خود پیگیری کنند.
امام جمعه شهر لیکک در پایان گفت: مشکلات شهرستان بهمئی زیاد است که لازم است مسئولان در این زمینه با جدیت پیگیر باشند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران