صبح زاگرس
پايگاه خبري تحليلي خبر ديشموك

31. ارديبهشت 1398 - 10:33
کد مطلب: 73018
زولبیا و بامیه یکی از محبوب‌ترین شیرینی های ماه رمضان است که در این گزارش به طرز تهیه آن می پردازیم.

به گزارش پایگاه خبری آوای ماغر؛با توجه به اینکه زولبیا و بامیه یکی از محبوب‌ترین شیرینی های ماه رمضان در کشور بوده و این شیرینی بر سر بیشتر سفره های افطاری مردم قرار دارد، در این گزارش مراحل تهیه آن را توسط یکی از کارگاه های شیرینی پزی بهمئی می آوریم.

استاد این کارگاه در این رابطه به خبرنگار ما گفت: هر چند این شیرینی محبوب و دوست داشتنی است، اما همین ابتدا به عنوان یک توصیه به روزه داران دارم که از مصرف زیاد آن خودداری کنند.

برای  تهیه بامیه‌  به آرد،آب،روغن جامد،تخم‌مرغ،وانیل،نمک،شکر و مقداری عسل نیاز داریم.

ابتدا آب، شکر، روغن و عسل را مخلوط کرده و این محلول را  بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرحله ای برسد که ذرات شکربه صورت کامل در آب حل شود.

بعد از به جوش آمدن ، آرد و نمک را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی تهیه شود.

بعد اجازه می دهیم خمیر کمی خنک شود و در ظرف دیگری تخم مرغ ها را به آرامی به آن اضافه می کنیم.

بعد از آماده شدن خمیر،آن را در قیف‌پارچه‌ای مخصوص می ریزیم و با اندازه دلخواه درون روغن سرخ کردنی که از قبل به مرحله جوش رساندیم، می ریزیم.

بعد از سرخ شدن، بامیه‌ها را با تور مخصوص از روغن بیرون آورده و داخل سبد می ریزیم تا روغن اضافی آنها جدا شود.

برای  تهیه زولبیا به ماست، نشاسته، خامه، آرد و زعفران نیاز داریم که ابتدا نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط می کنیم بعد از آن خامه، آرد و زعفران اضافه می کنیم و بعد از گذشت 3 ساعت از عبور از صافی مخصوص،مواد را درون قالب مخصوص ریخته و  در روغن سرخ می کنیم .

در ادامه کلیپ تهیه بخشی از مراحل کار و تصاویر بیشتر این گزارش را مشاهده کنید:

 

 
 
 
انتهای پیام/

نظرات کاربران

آخرین عناوین

پربازدیدها